آموزش طرز تهیه ماهی هامور کبابی

ماهی هامور را کبابی درست کنیم

آموزش طرز تهیه ماهی هامور کبابی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه ماهی هامور کبابی: ابتدا ماهی ها را به تکه های مکعبی برش بزنید. در کاسه ای تمام مواد ماهی کبابی را با هم به خوبی مخلوط کنید. سپس ماهی هایی که خرد کردیم را در این سس مرینت بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شوند. سپس از یخچال خارج کرده و ماهی ها را به سیخ بکشید و روی زغال با حرارت ملایم کباب کنید. برای آماده کردن برنج، در تابه ای روغن را بریزید و روی حرارت داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید.

سپس فلفل پرک، نخود فرنگی و گشنیزی که خرد کردید را اضافه کنید و تفت دهید، بعد از چند دقیقه گوجه گیلاسی و کلم قرمز را اضافه کنید و نمک بزنید و سپس برنج را بیافزایید و خوب مخلوط کنید و چند دقیقه تفت دهید. در پایان برنج را از روی حرارت برداشته و همراه ماهی هامور در دیس سرو نمایید. کباب ترش مغزدار هم می توانید درست کنید فقط کافی است روی اسم غذا کلیک کنید.

تهیه ماهی هامور کبابی

مواد لازم برای ماهی کبابی:
فیله ماهی هامور ۴۰۰ گرم
ماست چکیده ۱ قاشق سوپ خوری
شیر نارگیل ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق سوپ خوری
شوید خرد و ریز ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
سیر به صورت پوره  ۲ حبه

ماهی هامور کبابی

مواد لازم برای برنج باسماتی تند:
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز بنفش خلالی خرد و ریز ۱ عدد
فلفل دلمه ای مخلوط سه رنگ ۴ قاشق سوپ خوری
نخود فرنگی ۴ قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد و ریز ۴ قاشق سوپ خوری
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
کلم قرمز رنده درشت  ۲ قاشق سوپ خوری
برنج آب کشی و دم کشیده ۱ پیمانه
نمک و فلفل پرک چیلی به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه ماهی هامور کبابی
ماهی هامور کبابی

پیشنهاد میکنیم ماهی هامور کبابی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سلطانیه طلایی (۱۰۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا