آموزش طرز تهیه پوپیا

برای درست کردن پوپیا نکات زیر را رعایت کنید

آموزش طرز تهیه پوپیا

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه پوپیا: آردها را در کاسه ای الک کنید، سپس مخلوط تخم مرغ و آب و نمک را به تدریج اضافه کنید. با وسیله ای (ویسک) هم بزنید تا صاف و یکدست شود و مایه ای مناسب حاصل شود. تابه کوچک مناسبی را چرب کنید و روی حرارت گرم کنید. سپس از مایه فوق به دفعات داخل تابه بریزید و لواش های نازک و مناسبی را طبخ کنید تا هر دو طرف لواش ها طلایی خوش رنگ شود و سپس داخل فویل گرم نگه دارید.
برای تهیه مواد داخلی، پیاز و سیر را ۵ دقیقه داخل وُک تفت دهید تا نرم و براق شود اما تغییر رنگ ندهد، سپس مرغ را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید و در آخر سویا سس، شکر، فلفل چیلی، میگو، گردو و استاک را اضافه کرده و با درِ بسته ۱۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. در اواسط پخت جوانه را بیفزایید تا مزه دار شوند و بعد از روی حرارت بردارید.

تهیه پوپیا

تخم مرغ، سوسیس، توفو، خیار، پیازچه و کاهو را با هم مخلوط کنید. میان هر لواش را از هر دو مخلوط مواد میانی پر کنید و دو طرف لواش را به روی مواد برگردانید و با گوجه گیلاسی و زیتون تزیین کرده و در ظرف سرو قرار دهید و با شاخه ای از گشنیز تزیین و سرو نمایید. چگونه  کباب ترش مغزدار درست کنیم کلیک کنید.

پوپیا

مواد لازم:
آرد ذرت ۴۰ گرم
آرد سفید گندم ۲۱۵ گرم
تخم مرغ کاملا مخلوط ۶ عدد
آب ۴۵۰ میلی لیتر
نمک به مقدار لازم
روغن مایع (برای تفت) به مقدار لازم

مواد داخل لواش:
پیاز خلالی ۱ عدد
سیر رنده ۲ حبه
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
فیله مرغ خلالی برش دهید ۱۱۵ گرم
سویا سس ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
میگوی آب پز ۱۱۵ گرم
مغز گردوی خرد و ریز ۱۲ عدد
استاک مرغ ۱/۲ پیمانه
جوانه ماش (بینز) تا ۲ پیمانه
تخم مرغ آب پز و خرد ۲ عدد
سوسیس اسلایس و سرخ  ۲ عدد
توفو برشی ۱۱۵ گرم
خیار خلالی نصف یک عدد
پیازچه رشته ای خرد و ریز ۱ دسته کوچک
کاهوی رشته ای خرد و ریز ۱۵ برگ
فلفل چیلی به مقدار لازم
گوجه گیلاسی و زیتون برای تزیین به مقدار لازم
گشنیز تازه برای تزیین چند شاخه

آموزش طرز تهیه پوپیا
تهیه پوپیا

پیشنهاد میکنیم پوپیا را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل آرمیتاژ فیروزه ای (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا