آموزش طرز تهیه کوکی های بالشتکی میوه ای

کوکی های میوه ای هم زیبا هم خوشمزه

آموزش طرز تهیه کوکی های بالشتکی میوه ای

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کوکی های بالشتکی میوه ای: ابتدا پودر نارگیل را تفت دهید و کنار بگذارید. سپس آناناس خرد و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. به همراه نارگیلی که تست کردیم در غذاساز می ریزیم. بنابراین، مخلوط را پوره کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
برایه تهیه خمیر؛ کره را به همراه پودر شکر بزنید تا کرمی شود،‌ سپس زرده ها را به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن به مدت ۳ دقیقه ادامه دهید، شیر خشک را افزوده و سپس آرد را به همراه نمک به مخلوط بیفزایید.

تهیه کوکی های بالشتکی میوه ای

خمیر را به قطر ۳ میلی متر باز کنید. از مخلوط آناناس و نارگیل گلوله ای به اندازه فندق برداشته و روی خمیر بگذارید. یک تکه خمیر دیگر را به ضخامت ۳ میلی متر باز کرده و روی خمیر اول قرار دهید و کمی آن را فشار دهید تا خوب ثابت شود، سپس با کاتر دلخواه آن را قالب بزنید و در صورت تمایل ماست را با رنگ زعفران مخلوط کرده و با قلم مو روی شیرینی ها بمالید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۲-۱۵ دقیقه شیرینی ها را بپزید.
این شیرینی ها را می توان در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک به مدت حداقل ۲ هفته نگهداری کرد.

آموزش طرز تهیه خورشت باقلاسبز با گشنیز هم مقاله زیبایی است.

کوکی های بالشتکی میوه ای

مواد خمیر:
کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر خشک ۲۵ گرم
آرد ۱۸۵ گرم
نمک ۱ پنسه

مواد میانی:
پودر نارگیل ۶۰ گرم
آناناس کمپوتی خرد شده ۱ پیمانه
شکر ۷۵ گرم
ماست ۱ قاشق سوپ خوری
رنگ زعفران ۲ قطره

پیشنهاد میکنیم کوکی های بالشتکی میوه ای را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رزفلاور (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا