آموزش طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

با هم فلفل دلمه ای شکم پر درست کنیم

آموزش طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر: برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر پیتزا ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته خرد می کنیم و کنار می گذاریم و بعد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم.
و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا کمی داغ شود و بعد پیازها را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم و تامل می کنیم تا طلایی شوند. بعد گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و کمی سرخ شود.
مقداری نمک و فلفل روی گوشت می پاشیم و مخلوط می کنیم. سپس برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و همراه با نصف لیوان آب و گوجه فرنگی هایی که خرد کردیم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه بعد برنج کمی بپزد.

تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

در این ۱۵ دقیقه، باقی مواد را حاضر می کنیم. در قابلمه ای (که تمامی فلفل دلمه ای ها در آن جا بشوند) آب می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش بیاید فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵سانتیگراد) قرار می دهیم.
سری به مواد تابه می زنیم و با قاشق کمی از برنج را بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم. اگر برنج پخته بود،تابه را از روی حرارت بر می داریم و پنیر چدار خرد شده را به آن اضافه می کنیم. خوب مواد را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
به قابلمه آب سر می زنیم بعد از اینکه آب جوشید کمی نمک به آن اضافه می کنیم. سر فلفل دلمه ای ها را می بریم و دانه های آن را بیرون می آوریم و فلفل ها را به مدت ۵ دقیقه داخل آب در حال جوش قرار می دهیم.
سپس فلفل ها را بیرون می آوریم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. آن وقت فلفل ها را در سینی می گذاریم و از مواد داخل فلفل دلمه ای ها را پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم. سپس در تابه ای رب گوجه فرنگی را می ریزیم.
و روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ تر و خوش رنگ تر شود و بعد از روی حرارت بر می داریم و رب را روی فلفل دلمه ای ها می ریزیم و اگر تمایل داشتید می توانید برای زیبایی بیشتر کمی پنیر (پیتزا) نیز روی آن ها بریزید.

فلفل دلمه ای شکم پر

و روی مواد را با فویل کاملا می پوشانیم و سینی را در فر قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا در فر بماند و پنیر کاملا آب شود. در آخر فلفل دلمه ای های شکم پر را از فر خارج می کنیم و در ظرف مناسب می چینیم و نوش جان کنید. در ادامه سالاد کاردینال فرانسوی را آموزش خواهیم داد. کلیک کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
پیاز بزرگ ۱ عدد
برنج خام نصف پیمانه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز ۶ عدد
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

آموزش طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
فلفل دلمه ای شکم پر

پیشنهاد میکنیم فلفل دلمه ای شکم پر را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل کاپریس (۱۰۲ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا