آموزش طرز تهیه کرانچی کوکی

هنوز کرانچی پختید؟ باهم درست کنیم

آموزش طرز تهیه کرانچی کوکی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کرانچی کوکی: برای تهیه خمیر، کره نرم و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا پوک و سبک شود. سپس آرد برنج و آرد را روی مواد الک کنید و با دور کند همزن هم بزنید. سپس در انتها پودر فندق را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. بنابراین خمیری یکدست و نرم حاصل شود. خمیر را بین نایلون به ضخامت حدودا ۳ میلی متر باز کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. پس از استراحت خمیر را از یخچال خارج کنید و با کاتر برش دهید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فری که از پیش گرم کردید به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا اطراف کوکی طلایی شود. پس از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند، سپس یک لایه نازک از کارامل آماده شده را روی کوکی های آماده ریخته و بعد مغز گردو و بادام و گیلاس شکری را روی کارامل بچینید. شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. کوکی ها را روی توری فلزی بچینید،‌ سپس روی آن ها را شکلات بریزید و اجازه دهید اضافات شکلات ریزش کند،‌ سپس کوکی ها را از روی توری فلزی برداشته و روی فویل قرار دهید تا پوشش شکلاتی ببندد و با ورق طلا تزیین نمایید.

طرز تهیه کرانچی کوکی

برای تهیه کارامل کره و شکر قهوه ای را در شیرجوش کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود،‌ سپس شیر عسلی را اضافه کرده و مواد را مرتب هم بزنید تا به جوش آید، مواد را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت نگه دارید تا جوشیده و غلیظ شود و به رنگ کاراملی در آید و کنار بگذارید تا خنک شود.

بعد از این شما غذای چشم بلبلی پلو با میگو را درست کنید

کرانچی کوکی

مواد خمیر:
کره نرم ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۴۰ گرم
آرد برنج ۱۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
پودر فندق ۲۰ گرم

مواد رویه:
مغر گردو، ‌بادام و گیلاس شکری ۱۵۰ گرم
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
ورق طلا برای تزیین

مواد کارامل:
کره ۳۵ گرم
شکر قهوه ای روشن ۴۰ گرم
شیر عسلی ۸۰ گرم

پیشنهاد میکنیم کرانچی کوکی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل یاس بنفش (۹۰ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا