آموزش طرز تهیه کباب ماهی

برای پخت کباب ماهی ترفندهای زیبا یاد بگیریم

آموزش طرز تهیه کباب ماهی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کباب ماهی: ماهی را به مدت دو ساعت یا بیشتر با روغن مایع، سیر پوره، زنجبیل تازه خرد (و یا کمی پودر خشک زنجبیل)، فلفل و عصاره مرغ مزه دار کنید. توجه داشته باشید که نیمی از عصاره مرغ نمک است و اندکی نمک بیشتر البته به ذائقه مربوط می شود. فیله ماهی های چرب و ترجیحا بدون تیغ و استخوان را می توانید به صورت یک تکه و یا قلیه درشت طبخ نمائید. ماهی مزه دار را به سیخ می کشیم، اضافه مواد مرینیت را برای میانه پخت نگه دارید.

ماهی ها را یک الی دو دقیقه با حداکثر حرارت و حدود ۸ دقیقه حرارت ملایم کباب یا گریل کنید. در صورت استفاده از فر، ماهی را ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد (فر از پیش گرم شده) قرار دهید و در پایان پخت با حرارت از بالا روی ماهی را کمی بریان کنید. اگر قطر ماهی شما بیش از ۲ سانتی متر بود بهتر است آن را به چند قطعه تقسیم و با فاصله سیخ کشیده و زمان طبخ با حرارت ملایم را بیشتر کنید. طی کباب کردن ۲ مرتبه از مایه مزه دار کردن قبلی را با برس روی ماهی بمالید و یا در انتهای طبخ کمی کره به آن بزنید.

شما اگر می خواهید خورش زردک درست کنید کلیک کنید.

کباب ماهی

مواد لازم:
ماهی فیله ۶۰۰ گرم (ترجیحا بدون استخوان)
روغن مایع سرخ کردنی ۳ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل (ترجیحا سفید یا قرمز) ۱/۲ قاشق چای خوری
سیر ۲ تا ۳ حبه
رنده زنجبیل تازه ۱ قاشق چای خوری
عصاره مرغ یا گوشت ۱ قرص

مواد لازم برای دورچین:
لیمو ترش به مقدار لازم
انواع سبزی جات بخارپز یا نیم سرخ

دور چین برای سرو ماهی:
بطور متعارف لیموی تازه پای ثابت کنار ماهی است. اما به سلیقه از انواع سبزیجات بخارپز هم می توانید استفاده کنید.

آموزش طرز تهیه کباب ماهی
تهیه کباب ماهی

پیشنهاد میکنیم کباب ماهی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری ماربل رادیانس (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا