آموزش طرز تهیه سالاد هویج

باز هم یک سالاد خوب و خوشمزه

آموزش طرز تهیه سالاد هویج

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه سالاد هویج: هویج ها را رشته کرده و وسط ظرف قرار دهید. پرتقال ها را فیله کرده و دور ظرف بچینید و بعد روی آن پرک بادام بریزید. عسل،‌ آب لیمو، فلفل سیاه، گلپر و روغن سالاد را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. شکر را در تابه ای ذوب کرده و روی کاغذ روغنی بریزید،‌ وقتی کارامل خودش را گرفت روی سالاد بگذارید.

این سالاد را می توانید کنار خیلی از غذاها مصرف کنید مانند آبگوشت کوفته ریزه.

سالاد هویج

مواد لازم:
هویج 
۵۰۰ گرم
پرتقال درشت ۲ عدد
پرک بادام ۱ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو تازه ۱ عدد لیمو
روغن سالاد ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و گلپر به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم آبگوشت کوفته ریزه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غداخوری نارنج (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا