روش درست کردن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی

دمی بلغور جو نوعی غذای محلی تهران را یاد بگیرم

روش درست کردن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی

طرز تهیه:
دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی: بلغور و حبوبات رابه جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آب کش بریزید تا آب اضافی اش حذف شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.
آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.
سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامیکه آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.
حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنوقت دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

برای درست کردن خوراک گوشت گاو درست روی این غذا کلیک کنید و آموش آن را ببینید.

دمی بلغور جو

مواد لازم:
بلغور جو ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا ۱۵۰ گرم
آب ۱ لیتر
عدس ۷۰ گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
نعنا ۱ قاشق سوپخوری
برنج ۱۰۰ گرم
ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم

پیشنهاد میکنیم دمی بلغور جو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رزفلاور (۱۰۲ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا