آموزش طرز تهیه کوکو شکم پر با پنیر پیتزا

قبول دارید پنیر پیتزا غذا را خوشمزه تر می کند؟

آموزش طرز تهیه کوکو شکم پر با پنیر پیتزا

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کوکو شکم پر: ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار می دهیم. روی آن ها آب می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر آبپز شوند. قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم. روی تخته ریز خرد می کنیم و سپس پیازچه ها را نیز می شوییم و روی تخته خرد می کنیم. در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. قارچ ها و پیازچه هایی که خرد کردیم را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
سیب زمینی ها را پوست می گیریم و با گوشتکوب له می کنیم و تخم مرغ ها را در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بود روی سیب زمینی می ریزیم و کمی ادویه زردچوبه، فلفل سیاه و نمک روی آن ها می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مقداری از مواد سیب زمینی بر می داریم و با رو کف دست دایره درست می کنیم و بعد آن را تخت می کنیم و از مواد قارچ و پیازچه تفت داده شده داخل سیب زمینی می ریزیم و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و جمع می کنیم و با دو کف دست به شکل یک دایره به آن حالت می دهیم.

کوکو شکم پر

تمامی کوکو ها را به این شکل فرم می دهیم. در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود سپس کوکو ها را در تابه می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا سرخ شوند و سپس در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود. برای طرز تهیه کوکو ماهی کلیک کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
قارچ ۲۰۰ گرم
پیازچه تازه ۴ شاخه
تخم مرغ درشت ۲ عدد
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
پنیر پیتزای رنده شده به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

آموزش طرز تهیه کوکو شکم پر
تهیه کوکو شکم پر

پیشنهاد میکنیم کوکو شکم پر را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل آلبا پلاتینی (۹۷ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا