آموزش طرز تهیه کوکی ساندویچ موکا

کوکی ساندویج موکا خوشمزه و لذیذ

آموزش طرز تهیه کوکی ساندویچ موکا

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کوکی ساندویچ موکا: کره و شکر را با همزن بزنید تا کرمی شود و شکر قهوه ای کاملا حل شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس پودر کاکائو و پودر قهوه که حاضر کردید را به این مواد اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه با همزن بزنید، در آخر آردها را اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید تا یکدست شود. سپس می توانید  خمیر را بین دو نایلون باز کنید و با کاتر قالب بزنید و در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از بگذارید. البته باید فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

تهیه کوکی ساندویچ موکا

بعد از خنک شدن کوکی ها نصف کوکی ها را در شکلات سفید آب شده بزنید و روی ان کنجد بپاشید. بنابراین برای تهیه مواد میانی هم شیر عسلی را گرم کرده و شکلات را خرد کنید. و در شیرعسلی گرم بریزید تا کاملا آب شود. و از مواد با قیف بین دو عدد کوکی قرار دهید. می توانید از فندق تست شده هم برای روی کوکی و نیز داخل کوکی استفاده کنید.

برای در ست کردن قیمه کاچوری کلیک کنید.

کوکی ساندویچ موکا

مواد لازم:
کره ۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۷۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۲۵ گرم
پودر قهوه ۲۰ گرم
آرد برنج ۱۲۰ گرم
آرد قنادی ۲۰ گرم
شکلات سفید به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم

مواد میانی:
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم

پیشنهاد میکنیم کوکی ساندویچ موکا را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رویال (۱۰۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا