آموزش طرز تهیه کوفته روسی

باهم بریم تا درست کردن کوفته روسی را یاد بگیریم

آموزش طرز تهیه کوفته روسی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کوفته روسی: پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را به همراه پیاز سرخ کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
در ظرفی دیگر سیب زمینی، تخم مرغ های آب پز،‌ گشنیز، جعفری، مقدار کمی زرشک، گوشتی که سرخ کردید، زعفرانی که اب کردید، رب گوجه،‌ نمک و یک عدد تخم مرغ خام را مخلوط کنید و خوب ورز دهید (بهتر است مواد این غذا یک ساعت در یخچال بماند تا فرم دهی بهتری به خود بگیرد).
پس از استراحت به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته و در دست گرد کنید. در وسط کوفته حفره ایجاد کنید و کمی گردو و زرشک قرار دهید و ببندید و کمی فشار دهید تا تخت شود. پودر سوخاری و کنجد را مخلوط کنید و کوفته ها در آن بغلتانید و بعد در روغن شناور و با حرارت ملایم سرخ کنید.
این غذا با سس کچاپ، سس تند، سبزیجات بلانچ شده، خیارشور و پوره سیب زمینی قابل سرو است.

می خواهید کوکی ساندویچ موکا درست کنید پس کلیک کنید.

کوفته روسی

مواد لازم:
پیازی که سرخ کردید 4 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخی 400 گرم
سیب زمینی آب پز به صورت خرد و له 500 گرم
تخم مرغ آب پز خرد و له 3 عدد
گشنیز و جعفری ریز خرد 250 گرم
زرشک 2 قاشق سوپ خوری
زعفران آب شده 1/2 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ خام 1 عدد
مغز گردو مقدار کمی
پودر سوخاری و کنجد مقداری
نمک و فلفل مقداری

پیشنهاد میکنیم کوفته روسی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل مهرگان (۹۰ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا