آموزش طرز تهیه کباب سینه مرغ با سالسای آووکادو

کباب سینه مرغ درست کنید

آموزش طرز تهیه کباب سینه مرغ با سالسای آوکادو

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کباب سینه مرغ با سالسای آوکادو: سینه مرغ را به قطعات ۲/۵ سانتی متری برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید و پیازی را که خرد کردید اضافه کنید. در کاسه کوچک دیگری رنده پوست لیمو، سه چهارم قاشق چای خوری از پودر زیره، نیمی از خمیر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به مواد قبلی بیفزایید و با دست کاملا زیر و رو کنید و ۳۰ دقیقه روی میز کار قرار دهید.
در کاسه کوچک دیگری سس مایونز، آب لیمو ترش تازه، بقیه خمیر چیلی و بقیه پودر زیره را با هم مخلوط کنید. سپس هر یک دقیقه یک قاشق چای خوری آب اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آب را به مقداری اضافه کنید تا مایعی با غلظت مناسب حاصل شود.

تهیه کباب سینه مرغ با سالسای آوکادو

گریل را با حرارت ۳۵۰-۴۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰-۲۳۰ درجه سانتی گراد) حاضر کنید. قطعات سینه را به همراه پیاز به سیخ بکشید و گریل کنید. صفحه گریل را با مخلوطی از روغن زیتون و نمک و فلفل پوشش دهید و نان های ترتیلا را برای یکی دو دقیقه گرم کنید.
هنگام سرو؛ از سس فوق روی نان ترتیلا بمالید و با سالسای آوکادو پوشش دهید و سپس کباب را روی سالسا قرار دهید و همراه با باقی مانده سالسا سرو نمایید.

بای تهیه کوفته روسی کلیک کنید.

کباب سینه مرغ با سالسای آوکادو

مواد لازم:
سینه مرغ ۲ قطعه ۱۷۵ گرمی
پیازهای خرد به قطعات ۲/۵ سانتی متری ۱ عدد
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
خمیر چیلی ۱-۲ قاشق چای خوری
سس مایونز ۱/۴ پیمانه
نان ترتیلا ۴ عدد
آب لیمو ترش تازه تا ۲ قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده به مقدار لازم
سالسای آوکادو برای سرو

پیشنهاد میکنیم کباب سینه مرغ با سالسای آوکادو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری پسته رادیانس (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا