آموزش طرز تهیه کباب ترش مغزدار
خوردن کباب ترش مغزدار را در خانه تجربه کنید
آموزش طرز تهیه کباب ترش مغزدار
طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کباب ترش مغزدار: ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده و بعد گوشت را بیفزایید و ماساژ دهید. کمی نمک و فلفل بریزید و به مدت حداقل 2 و حداکثر 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
برای تهیه مغز کباب رب انار، گردو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را پس از استراحت از یخچال کرده و از قسمت بالای راسته برش دهید و قبضه کنید. سپس روی گوشت را نایلون کشیده و با بیفتک کوب بکوبید (دقت کنید که هنگام کوبیدن گوشت سوراخ نشود).
تهیه کباب ترش مغزدار
نایلون را بردارید و سس را روی گوشتی که کوبیدید بمالید و ریحان خرد را روی آن بپاشید و شروع به رول کردن گوشت کنید، سپس رول گوشت را به تکه های تقریبا 2 سانتی متری برش بزنید و به سیخ بکشید و روی زغال با حرارت ملایم کباب کنید و همراه پلو سرو نمایید.
برای تهیه آش لوبیا سبز روی آن کلیک کنید.
کباب ترش مغزدار
مواد لازم:
پیاز متوسط خلالی خرد و ریز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
گوشت راسته گوسفندی 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد مغز کباب:
پیاز متوسط خلالی خرد 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
گوشت راسته گوسفندی 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد میکنیم کباب ترش مغزدار را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین 12 نفره کامل فلورانس (102 پارچه)
منبع: مجله هنر آشپزی