طرز تهیه سوپ میسو (غذای ژاپنی)

برای درست کردن یک سوپ خوشمزه با ما همراه باشید

آموزش طرز تهیه سوپ میسو

طرز تهیه:
طرز تهیه سوپ میسو : در یک دیگ متوسط ​​، آب گوشت یا آب را بر روی حرارت ملایم ​​قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه خوب به جوش آمد ، حدود نصف فنجان از ان را برمیداریم، میسو را به ان اضافه کنید و خوب به هم بزنید ، تا کاملا یکدست شود.
مخلوط میسو را به همراه قارچ ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ، اب نارگیل و حبه های سیر به دیگ اضافه کنید و بگذارید تا خوب به جوش بیاید. بعد از ان حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه به آرام بجوشد. اسپاگتی هم می توانید درست کنید.

سوپ میسو

مواد لازم:
آب گوشت تازه یا آب ۴ فنجان
میسوی سفید (خمیر سویا) ۲ قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۲ فنجان یا قارچ خشک و خرد یک دوم فنجان
پیاز بزرگ سفید یا قرمز ترد و اب دار ۱ عدد
سیر له یا خرد  ۲ حبه
زنجبیل خرد یک تا دو قاشق چایخوری
سبزیجات تازه ریز یا خرد  ۲ فنجان
آب نارگیل ۲ قاشق غذاخوری

پیشنهاد میکنیم سوپ میسو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل فلورانس (۹۸ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا