آموزش طرز تهیه پلوی لیمو ترش با میگو

پلوی لیمو ترش با میگو را چطوری درست می کنند؟

آموزش طرز تهیه پلوی لیمو ترش با میگو

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه پلوی لیمو ترش با میگو: برنج را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید. سپس ۱۰-۱۴ دقیقه روی حرارت زیاد نگاه دارید تا حاضر شود و سپس آب کش کنید. در تابه ای حاوی روغن داغ پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود و بعد میگوها را اضافه کنید و تفت دهید. در قابلمه ای حاوی روغن داغ مقداری از برنج را بریزید، سپس مقداری از میگو را همراه با گشنیز،‌ زیره و لیموترش لا به لای برنج بریزید و در آخر روی آن مقداری برنج سفید بریزید و مواد را با آن بپوشانید،‌ درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود. کره را با ۳ قاشق سوپ خوری روغن مایع روی حرارت ملایم داغ کنید و زمانی که بخار برنج بلند شد آن را روی برنج بریزید و حرارت را ملایم کنید تا ۳۰ دقیقه دم بکشد.

کیک ارل گری درست کنید.

پلوی لیمو ترش با میگو

مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه
پیاز نگینی خرد و ریز ۱ عدد
میگوی تمیز و پاک ۴۰۰ گرم
گشنیز پاک و خرد و ریز ۱۰۰ گرم
زیره سبز (تفت داده شده) ۲ قاشق چای خوری
لیموترش (نازک حلقه شده و سرخ شده) ۲ عدد
کره ۷۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم پلوی لیمو ترش با میگو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل آران (۱۰۲ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا