آموزش طرز تهیه خاچاپوری آجارولی (نان معروف گرجستان)

پخت یک غذای خوشمزه گرجستانی

آموزش طرز تهیه خاچاپوری آجارولی 

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه خاچاپوری آجارولی : برای تهیه خمیر؛ ابتدا آب ولرم، شکر و مخمر را مخلوط کنید. سپس هم بزنید و روی آن را پبوشانده و کنار بگذارید تا عمل بیاید (حدود ۷ دقیقه).
روغن،‌ نمک، سیر، مخمری که درست کردید و شیر ولرم را مخلوط کنید. پس از آن آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود و از اطراف ظرف جدا شود.
روی سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید، سپس خمیر را در ظرفی چرب قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در جای گرم به آن استراحت دهید.
خمیر را به ۴ چانه مساوی تقسیم کرده و سلفون بکشید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
کف سینی را چرب کنید. خمیر را به صورت قایقی باز کنید و مواد میانی را روی خمیر قرار دهید. بنابراین لبه های خمیر را از اطراف روی مواد میانی برگردانید، بالا و پایین خمیر را کمی بپیچانید، لبه های خمیر را با مخلوط زرده، زعفران و شیر رومال کنید و کنجد بپاشید و روی سینی را بپوشانید و مجددا ۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید (در مجموع سه بار استراحت لازم است).

نان معروف گرجستان

فر را از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و خارج کنید و تخم مرغ یا زرده را در مرکز نان قرار دهید. سپس ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر بپزید، در آخر یک دقیقه هم گریل کنید. از جعفری خردشده هم برای تزئین استفاده کنید.

طرز تهیه مواد میانی:
پنیر لبنه، پنیر پیتزا و کره را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

برای درست کردن کوکی ساندویچ موکا کلیک کنید.

خاچاپوری آجارولی

مواد لازم:
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
مخمر یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
سیر رنده شده ۱ حبه
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
آرد ۴۰۰-۵۰۰ گرم

مواد میانی خمیر:
پنیر لبنه یا ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
کره آب شده ۳۰ گرم
تخم مرغ کامل یا زرده ۱ عدد
جعفری خرد شده برای تزیین مقدار کمی

مواد رومال:
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران آب شده ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۱ قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم

نکته: با این مقدار مواد ۴ عدد نان خاچاپوری تهیه می شود.

پیشنهاد میکنیم خاچاپوری آجارولی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سورن (۹۰ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا