آموزش طرز تهیه پاستا آلانورما با بادمجان

پاستایی متفاوت با آنچه تا به حال میل کردید

آموزش طرز تهیه پاستا آلانورما با بادمجان

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه پاستا آلانورما با بادمجان: بادمجان ها را با پوست به اندازه ای کمی بزرگتر از یک حبه قند خرد کنید و کمی نمک به آنها بزنید و نیم ساعت منتظر بمانید تا تلخی آن از بین برود. حالا بادمجان ها را آبکش کنید و در روغن سرخ کردنی تفت دهید تا طلایی شوند. بعد آنها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا اضافه روغن بادمجان ها تمام شود. گوجه فرنگی ها را با کمک آب جوش یا چاقو پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و کمی تفت دهید اما مراقب باشید زیاد نپزند. در صورت تمایل می توانید آن را رنده کنید اما اگر بادمجان را خرد کنید، غذای شما زیباتر می شود. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بجوشانید و آبکش کنید.

تهیه پاستا آلانورما با بادمجان

پیازها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن زیتون یا کره تفت دهید تا طلایی روشن شود. سیر را خرد کنید به آن اضافه و یک دقیقه دیگر حرارت دهید. پنیرها را حبه ای خرد کنید. نوع پنیر بسته به ذائقه و امکانات شما هر نوعی می تواند باشد، حتی پنیر صبحانه. مواد را مخلوط کنید و داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان و ریحان تزئین کنید.

می توانید با کلیک کردن اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی را یاد بگیرد.

پاستا آلانورما با بادمجان

مواد لازم:

پاستا ۱ بسته ۵۰۰ گرم
بادمجان ۵۰۰ گرم، حبه ای خرد و تا حدودی ریز
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ترجیحا قرمز ۱ عدد
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۴ قاشق سوپ خوری
ریحان ۱ دسته
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم پاستا آلانورما با بادمجان را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.

سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل شکوفه گیلاس (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا