آموزش طرز تهیه فرنی پسته

فرنی پسته غذایی مقوی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه فرنی پسته

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه فرنی پسته: برای تهیه فرنی پسته ای ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت و شیر را در قابلمه ای می ریزیم و با همزن دستی مواد را می زنیم تا مخلوط شوند و چون آرد برنج باید با شیر سرد مخلوط شود تا گلوله گلوله نشود. بعد شکر را اضافه می کنیم.
و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتبا هم می زنیم تا بوی خامی آرد از بین برود و شکر کاملا حل شود و مایه شروع کند به جوشیدن و غلیظ شدن که آن وقت در اوج غلیظ شدن کره، پودر پسته، وانیل و گلاب را نیز می افزاییم.
و پیاپی مواد را هم می زنیم تا به غلظت مطلوب که رسید از روی حرارت قابلمه را بر می داریم.باید توجه داشته باشیم که که فرنی زمان سرد شدن غلیظ تر نیز می شود. سپس فرنی را در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف می ریزیم.

تهیه فرنی پسته

و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین می کنیم. می توانید برای زیباتر شدن و مجلسی بودن فرنی به مقداری از فرنی زعفران یا فرنی کاکائو نیز بزنید و ابتدا فرنی سفید را تا نصف ظرف بریزید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب حالت بگیرد
سپس ظرف را بیرون بیاورید و فرنی زعفرانی یا فرنی کاکائویی را روی آن بریزید و مجددا ظرف را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید مجددا به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بماند تا خودش را بگیرید سپس ظرف فرنی را بیرون بیاورید و روی آن را تزئین کنید. اگر بخواهید بدانید کره فندقی را چگونه درست می کنند کلیک کنید.

فرنی پسته

مواد لازم برای ۴ نفر:
شیر ۴ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر پسته ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

آموزش طرز تهیه فرنی پسته
تهیه فرنی پسته

پیشنهاد میکنیم فرنی پسته را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل والنسیا زرد (۹۸ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا