آموزش طرز تهیه فرانس استیک

یک نوع استیک لذیذ و خوشمزه بپزیم

آموزش طرز تهیه فرانس استیک

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه فرانس استیک: فیله گوساله را مزه‌دار کنید. ابتدا سس ورچستر را با رزماری باهم مخلوط کنید. برای طعم دار کردن مقداری نمک را داخل روغن زیتون بریزید. برای تندی آن فلفل اضافه کنید. سس خردل را به آن اضافه کنید. با مخلوط قبلی قاطی کنید. در پایان فیله گوساله را در این مخلوط به دست آمده بغلطانید. این مخلوط را به مدت  ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از آن فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. فیله را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. سبزیجات را داخل ماهی تابه با کره به مدت ۳ دقیقه تفت دهید، استیک را کامل بپزید، روی بشقاب بگذارید. بعد از اینکه سبزیجات را تفت‌ دادید آنها را روی استیک قرار دهید. در پایان استیک را کنار سرکه بالزامیک سرو نمایید.

برای درست کردن  پیاز سوخاری روی آن کلیک کنید.

فرانس استیک

مواد لازم:
فیله گوساله ۲۰۰ گرم
سس ورچستر ۲ قاشق سوپ‌ خوری
رزماری ۱ شاخه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
فلفل شیرین ۳ شاخه
کره ۱۵ گرم
سرکه بالزامیک ۲ قاشق سوپ‌ خوری
بیبی بادمجان (بادمجان خیلی کوچک) برای تزیین ۲ عدد
نمک فلفل به مقدار لازم
گوجه گیلاسی برای تزیین به مقدار لازم
انگور انگلیسی برای تزیین به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه فرانس استیک
تهیه فرانس استیک

پیشنهاد میکنیم فرانس استیک را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: ظرف پاستا چینی زرین سفید (۱ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا