آموزش طرز تهیه عدس پلوی معطر

نکات مهم برای درست کردن عدس پلوی معطر

آموزش طرز تهیه عدس پلوی معطر

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه عدس پلوی معطر: عدس را با آب کافی بپزید به طوری که آب آن کاملا تمام شود (ترجیحا عدس را از شب قبل خیس کنید). برنج را خیس کرده و با آب کافی بپزید و آب کش کنید. کرفس را با مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید،‌ سپس سبزی جات معطر، زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید، گوجه فرنگی را اضافه کنید و بسیار آرام زیر و رو کنید، سپس عدس و سیب زمینی را به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. در قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و کمی برنج بریزید و لا به لای آن مخلوط کرفس و گوجه و سیب زمینی را بریزید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود،‌ سپس روی حرارت بگذارید تا دم بکشد.

شاید بخواهید بعد از این غذای ته چین هویج را بیاموزید پس کلیک کنید.

عدس پلوی معطر

مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
عدس خیس کرده 1 پیمانه
روغن 5-4 قاشق سوپ خوری
کرفس خلالی خرد و ریز 1/2 پیمانه
سبزی جات معطر خرد و ریز 1 پیمانه
گوجه فرنگی بزرگ خرد و ریز 5 عدد
سیب زمینی نگینی خرد و ریز 1 عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

نکته: برای سبزی جات معطر می توان از ترخون یا مرزه، تره، گشنیز، ریحان و پیازچه استفاده کرد.

آموزش طرز تهیه عدس پلوی معطر
تهیه عدس پلوی معطر

پیشنهاد میکنیم عدس پلوی معطر را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین 12 نفره کامل هدیه طلایی (102 پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا