آموزش طرز تهیه خورشت باقلاسبز با گشنیز

خورشت باقلاسبز را باگشنیز درست کنیم

آموزش طرز تهیه خورشت باقلاسبز با گشنیز

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه خورشت باقلاسبز با گشنیز: در قابلمه روغن بریزید و پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود،‌ تکه های سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا وقتی که آب سینه مرغ تمام شود.
زردچوبه را به سیرهایی که پوست کندید و کوبیدید اضافه کنید و هم بزنید، زعفران را هم افزوده و این مخلوط را با نمک و فلفل به مواد داخل قابلمه بیفزایید، در صورت تمایل رب انار را هم افزوده و به اندازه نصف یک پارچ آب هم اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم مواد بپزند.
سبزی را با کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید،‌ کمی که آب داخل قابلمه کم شد سبزی را به مواد اضافه کنید. 10-15 دقیقه مانده به سرو غذا باقلاها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورشت کاملا جا بیفتد. خورشت را با کته یا برنج سرو نمایید.

برای یادگیری مرغ مزه دار شده فسنجانی کلیک کنید.

خورشت باقلاسبز با گشنیز

مواد لازم:
پیاز پوست خرد  2 عدد
سینه مرغ پکاملا تمیز و تکه شده 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
سیر خرد و له 6 حبه
زعفران 1 قاشق سوپ خوری
رب انار (در صورت تمایل) 1 قاشق سوپ خوری
گشنیز کاملا تمیز و خرد 250 گرم
باقلا سبز تازه 500 گرم
روغن مقدار کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم خورشت باقلاسبز با گشنیز را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری سلبریشن (۲۹ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا