آموزش طرز تهیه ته چین میگو

تا به حال با میگو ته چین درست کردید؟

آموزش طرز تهیه ته چین میگو

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه ته چین میگو: میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آب‌پز کنید. پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. میگوها را پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل دلمه‌ای، زردچوبه، گرد لیمو عمانی، آب‌ لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو افزوده و مرتب هم بزنید. وقتی آب میگو کشیده شد، شعله را خاموش کنید.

تهیه ته چین میگو

بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمه‌ای مناسب (ترجیحا از جنس تفلون) مقداری روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد، یک سوم برنج آبکشی را در قابلمه بریزید. مایه میگو را روی برنج بریزید و سپس بقیه برنج را روی میگو بریزید و یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه پخت ته‌ چین را مانند کیک در ظرف برگردانید.

می توانید با این غذا  سالاد هویج بخورید.

ته چین میگو

مواد لازم:
میگو کاملا تمیز 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پیاز خلالی و خرد 2 عدد
سیر رنده به صورت له 3 حبه
گشنیز خرد و ریز 1/2 پیمانه
فلفل دلمه ای خلالی 1 عدد
گرد لیمو عمانی 1 قاشق چای خوری
آب لیمو 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه یا قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
برنج 3 پیمانه
روغن به مقدار لازم

نکته:
* در صورتی که ظرف تفلون در دسترس نبود می توانید مخلوط برنج و میگو را در دیس یا ظرفی کم عمق بکشید.
* این غذا بیش تر در کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس طبخ می شود.

پیشنهاد میکنیم ته چین میگو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین 6 نفره غداخوری آسمان (28 پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا