آموزش طرز تهیه املت کالباس

آموزش یک املت با طعمی متفاوت

آموزش طرز تهیه املت کالباس

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه املت کالباس: برای تهیه املت کالباس ابتدا ژامبون مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو برش های عمودی و افقی روی آن می زنیم تا ژامبون های مربع شکلی داشته باشیم و بعد تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.
و کالباس هایی که خرد کردیم را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم. آنگاه تخم مرغ ها را یکی یکی ابتدا در پیاله ای می شکنیم و بعد از مطمئن شدن از سالم بودن آن ها را در کاسه ای می ریزیم و نمک و زردچوبه را روی آن ها می ریزیم.
و با چنگال خوب تخم مرغ ها را هم می زنیم تا یکدست شوند. سپس تخم مرغ ها را روی ژامبون های تفت داده می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روی مواد فلفل سیاه می پاشیم و درب تابه را می گذاریم تا املت آماده شود.

برای تهیه گراتن مرغ کلیک کنید.

املت کالباس

مواد لازم برای ۴ نفر:
تخم مرغ ۴ عدد
ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

آموزش طرز تهیه املت کالباس
املت کالباس

پیشنهاد میکنیم املت کالباس را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سیمرغ (۱۰۸ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا