آموزش طرز تهیه حلوا هویج

اگر حلوا هویج تا به حال نخوردید باهم درست کنیم

آموزش طرز تهیه حلوا هویج

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه حلوا هویج: برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. بعد هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و در آب در حال جوش می ریزیم تا به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بخار پز شوند.
تا پخت هویج ها باقی مواحل را انجام می دهیم.برای تهیه شربت معطر ابتدا ۱۶۰ میلیلیتر آب را در قابلمه کوچکی می ریزیم و روی آن ۱۵۰ گرم شکر می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق آرام شکر را در آب هم می زنیم تا زودتر حل شود.
و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و ۲ قاشق زعفران و ۳۰ میلی لیتر گلاب به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود. تابه ای متناسب با مقدار آرد روی حرارت قرار می دهیم.
و آرد را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود و حرارت را خاموش می کنیم و هنوز به تفت دادن ادامه می دهیم چون تابه داغ است و رها کردن آرد باعث سوختن آرد می شود و آرد را الک می کنیم.

تهیه حلوا هویج

در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آرد را به آن اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس به هویج ها سر می زنیم و پس از گذشت ۳۰ دقیقه آن ها را درصافی قرار می دهیم.
و در مخلوط کن یا غذاساز هویج ها را می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا پوره شوند. سپس کره را به آرد طلایی شده می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم، تا کره کاملا در مواد آب شود و حرارت را کم می کنیم و هل، پوره هویج و شربت معطر را کم کم به مواد اضافه می کنیم.
و مداوم هم می زنیم تا حلوا کاملا از روی تابه بلند شود و به آن نچسبد. حلوا را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به هر صورت که تمایل داریم به آن حالت می دهیم و یا می توانیم برای مجلسی تر شدن ظاهر حلوا کف قالبی را با فرچه که کمی آغشته به روغن کرده ایم چرب کنیم.
و حلوا را در قالب بریزیم و خوب فیکس کنیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شود و حالت بگیرد. سپس از یخچال بیرون می آوریم و روی قالب حلوا بشقابی می گذاریم و قالب را بر می گردانیم و حلوای زیبا را با مربای هویج ، خلال پسته یا بادام تزئین می کنیم و نوش جان کنید. فرنی شکلاتی بپزیم.

حلوا هویج

مواد لازم برای ۴ نفر:
کره ۵۰ گرم
هویج ۵۰۰ گرم
آرد برنج ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
هل ۱ قاشق چایخوری
خلال پسته و مربای هویج برای تزیین

پیشنهاد میکنیم حلوا هویج را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل ژانتی فیروزه ای (۱۰۸ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا