آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

وقتی آبگوشت کوفته ریزه می خورید چه حسی دارید؟

آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه: پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش تر تفت دهید، سپس گوجه فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید. نصف قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود 6 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید.

تهیه آبگوشت کوفته ریزه

برای تهیه کوفته ریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز،‌ زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت بکوبید،‌ آرد نخودچی را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوش است گوشت را به صورت کوفته ریزه های کوچک (حدودا اندازه یک فندق) در آورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجه سبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاسنی می توانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوش مزه است و اگر آب کمتر بریزید می توانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.

کوکوی بادمجان حلقه شده هم غذای خوشمزه ای است که با کلیک بر روی آن می توانید آموزش ببینید.

آبگوشت کوفته ریزه

مواد لازم:
پیاز خرد شده
 1 عدد
روغن یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
بادمجان بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2-1 عدد
نعناع خشک 1/2 تا 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
غوره یا گوجه سبز به مقدار لازم

مواد کوفته ریزه:
گوشت سر دست بی استخوان
 300 گرم
پیاز 1 عدد
زردچوبه 1/3 تا 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آرد نخودچی 1 قاشق سوپ خوری
فلفل مقدار کمی

نکته:
* گوجه فرنگی سایز متوسط است و می تواند یک عدد هم استفاده شود.
* نعناع خشک تا یک دوم قاشق چای خوری هم میتوانید استفاده کنید.

آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه
آبگوشت کوفته ریزه

پیشنهاد میکنیم آبگوشت کوفته ریزه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین 12 نفره کامل سلطانیه طلایی (108 پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا