آموزش طرز تهیه کتلت روسی (آشیانه سوخاری)

تا به حال کتلت روسی خوردید؟

آموزش طرز تهیه کتلت روسی (آشیانه سوخاری)

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کتلت روسی: مرغ را در قابلمه ای همراه برگ بو، نمک و فلفل بگذارید کاملا بپزد. سبزیجات را خرد کنید و به همراه ذرت و هل در تابه ای با روغن تفت دهید تا نرم شوند. بنابراین اینگونه طعم ها با هم مخلوط می شوند. سیب زمینی ها را کاملا پوره کنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل را نیز بیفزایید.
وقتی مرغ کاملا پخت آن را ریش ریش کردید. سبزیجات را تفت دهید و با آن اضافه کنید. کره را همراه فلفل در تابه ای گرم کنید. سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. آب مرغ را نیز اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد غلظتش فرنی مانند شود. بعد از اینکه سرد شد آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

تهیه کتلت روسی

ورمیشل ها را با دست خرد کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. زرده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آن را نیز در ظرف دیگری قرار دهید. از مواد به اندازه مناسب بردارید و در دست گرد کنید وسطش را مانند کاسه گود کنید، اول در زرده تخم مرغ و بعد در ورمیشل ها بزنید و در روغن زیاد سرخ کنید.
برای سرو می تونید از پنیر خامه ای توپ های کوچکی درست کرده و مانند تخم پرنده در آشیانه قرار دهید.

بازم می خوهیم با یه پاستای دیگه آشناتون کنیم. پاستا آلانورما با بادمجان را یاد بگیرید.

کتلت روسی

مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
برگ بو ۲ عدد
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۲ عدد پخته شده
پیاز ۱ عدد خرد و ریز
فلفل دلمه ای ۱ عدد خرد و ریز
هویج ۱ عدد خرد و ریز
پیازچه ۱/۲ پیمانه خرد و ریز
جعفری ۱/۲ پیمانه خرد شده
گل کلم ۱ پیمانه خرد شده
فلفل سبز ۲ عدد خرد شده
ذرت ۱/۲ پیمانه
هل ۳ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۱/۴ پیمانه
ورمیشل ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد زرده

پیشنهاد میکنیم کتلت روسی (آشیانه سوخاری) را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری رزالین (۳۵ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا