آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی

اسموتی درست کردن خیلی لذت بخشه

آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی: شکلات سفید را با حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید و در قالب تخم مرغی یا قالب گرد بریزید و برگردانید و دوباره از شکلات پر کنید و قالب را خالی کنید، به اصطلاح پوسته گیری کنید. کاسه شکلاتی را برای ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. توت فرنگی یخ زده، موز یخ زده و انبه یخ زده را حاضر کنید. سپس به همراه بادام و گردویی که تست کردید در میکسر بریزید تا کاملا مخلوط شود و سپس شیر بادام را اضافه کنید.
برای سرو از کاسه شکلاتی که در فریزر قرار دادید استفاده کنید و با میوه و گل و دانه های دلخواه تزیین کنید.

بعد از این می توانید کلیک کنید و چیز کیک باقلوا را آموزش ببینید.

اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی

مواد لازم:
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
توت فرنگی یخ زده ۱/۲ پیمانه خرد
موز یخی ۱/۲ پیمانه خرد و ریز
انبه یخی ۱/۳ پیمانه خرد و ریز
شیر بادام ۲ قاشق سوپ خوری
بادام تست ۲ قاشق سوپ خوری خرد و ریز
گردو تست ۲ قاشق سوپ خوری خرد و ریز
موز، توت فرنگی، گل های خوراکی، دانه چیا، تخم کتان و گردو بلوبری برای تزئین

پیشنهاد میکنیم اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری ماربل رادیانس (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا