آموزش طرز تهیه کیک ارل گری

با هم کیک ارل گری درست کنیم

آموزش طرز تهیه کیک ارل گری

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کیک ارل گری: سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده را با یک پنس نمک به صورت کامل هم بزنید. نیمی از شکر را کم کم اضافه کنید تا فرم بگیرد. سپس سر کیسه چای را باز کنید و به شیر اضافه کنید و همراه کره روی حرارت ملایم گرم کنید. بعد از آن زرده ها را با بقیه شکر با همزن با سرعت کم بزنید. بعد ترکیب شیر و کره را کم کم به زردها اضافه کنید و در همین حین آنها را هم بزنید.

سپس سفیده ها را بیفزایید و آرد،‌ نشاسته و بکینگ پودر را با هم الک کنید و تمام مواد را آرام و دورانی با هم مخلوط کنید. قالب گرد 22 سانتی متری را کاغذ انداخته و چرب کنید و مواد را در قالب ریخته و به مدت 40-45 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید. بعد از خنک شدن با پودر شکر تزئین نمایید.

چیکن دونات با پنیر هندی خوردید؟ برای درست کردن آن کلیک کنید.

کیک ارل گری

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1 پنسه
شکر 1 پیمانه
چای کیسه ای ارل گری 1 عدد
شیر 100 گرم
کره 100 گرم
آرد 2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر شکر برای تزئین به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم کیک ارل گری را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سلبریشن (۹۰ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا