آموزش طرز تهیه کتلت روسی (آشیانه سوخاری)

تا به حال کتلت روسی خوردید؟

آموزش طرز تهیه کتلت روسی (آشیانه سوخاری)

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کتلت روسی: مرغ را در قابلمه ای همراه برگ بو، نمک و فلفل بگذارید کاملا بپزد. سبزیجات را خرد کنید و به همراه ذرت و هل در تابه ای با روغن تفت دهید تا نرم شوند. بنابراین اینگونه طعم ها با هم مخلوط می شوند. سیب زمینی ها را کاملا پوره کنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل را نیز بیفزایید.
وقتی مرغ کاملا پخت آن را ریش ریش کردید. سبزیجات را تفت دهید و با آن اضافه کنید. کره را همراه فلفل در تابه ای گرم کنید. سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. آب مرغ را نیز اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد غلظتش فرنی مانند شود. بعد از اینکه سرد شد آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

تهیه کتلت روسی

ورمیشل ها را با دست خرد کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. زرده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آن را نیز در ظرف دیگری قرار دهید. از مواد به اندازه مناسب بردارید و در دست گرد کنید وسطش را مانند کاسه گود کنید، اول در زرده تخم مرغ و بعد در ورمیشل ها بزنید و در روغن زیاد سرخ کنید.
برای سرو می تونید از پنیر خامه ای توپ های کوچکی درست کرده و مانند تخم پرنده در آشیانه قرار دهید.

بازم می خوهیم با یه پاستای دیگه آشناتون کنیم. پاستا آلانورما با بادمجان را یاد بگیرید.

کتلت روسی

مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
برگ بو 2 عدد
روغن 2 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی 2 عدد پخته شده
پیاز 1 عدد خرد و ریز
فلفل دلمه ای 1 عدد خرد و ریز
هویج 1 عدد خرد و ریز
پیازچه 1/2 پیمانه خرد و ریز
جعفری 1/2 پیمانه خرد شده
گل کلم 1 پیمانه خرد شده
فلفل سبز 2 عدد خرد شده
ذرت 1/2 پیمانه
هل 3 عدد
شیر 1/2 پیمانه
آب 2 پیمانه
کره 50 گرم
آرد 1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 1/4 پیمانه
ورمیشل 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد زرده

پیشنهاد میکنیم کتلت روسی (آشیانه سوخاری) را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری رزالین (۳۵ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا