آموزش طرز تهیه پاستا سالاد مدیترانه ای

غذای خوشمزه باهم درست کنیم

آموزش طرز تهیه پاستا سالاد مدیترانه ای

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه پاستا سالاد مدیترانه ای: تمام مواد سس را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سپس پاستا را بپزید، لوبیا سبز را از وسط نصف کرده و در آب نمک بپزید.
سپس در ظرف ابتدا گوجه هایی که حلقه کردید را بچینید. بعد از آن، به ترتیب ریحان، پاستا، کنسرو ماهی تن، تخم مرغ را بچینید. سپس بر روی آن کاپاریس و زیتون بریزید و با سس سرو کنید. برای تهیه خورش مرغ با سیر و انار می توانید کلیک کنید.

پاستا سالاد مدیترانه ای

مواد لازم:
پاستا به شکل لوله ای یا پیچی ۲۲۵ گرم
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد درشت
ریحان تازه ۵۰ گرم
کنسرو ماهی تن ۲۰۰ گرم
تخم مرغ پخته حلقه شده ۲ عدد
کاپاریس به میزان لازم
زیتون سیاه بدون هسته به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس سالاد:
روغن زیتون ۶ قاشق سوپ خوری
سرکه یا لیموترش ۲ قاشق سوپ خوری
سیر به صورت خرد ۲ حبه
سس خردل ۱/۲ قاشق سوپ خوری
ریحان تازه ریز و خرد ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

پیشنهاد میکنیم پاستا سالاد مدیترانه ای را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل مهرگان (۹۰ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا