آموزش طرز تهیه هویج پلو

هویج پلو غذایی فوق العاده مقوی و بدون گوشت

آموزش طرز تهیه هویج پلو

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه هویج پلو: برای پخت هویج پلو مجلسی ابتدا خلال بادام ها را در در کاسه ای می ریزیم و روی آن ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخورند. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
هویج ها را نیز با پوست کن تمیز می کنیم و آبکش می کنیم و روی قسمت درشت رنده به صورت اُریب می کشیم تا هم یکسان شوند و هم بزرگ تر به نظر بیایند. سپس داخل قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
بعد پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و همراه با مرغ و کمی پودر زعفران به آب در حال جوش اضافه می کنیم و می گذاریم تا مرغ کاملا بپزد. پس از پخت کامل مرغ ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد می کنیم.
تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود و بعد پیاز ها را در آن می ریزیم و شروع می کنیم به تفت، ۲ الی ۳ دقیقه که تفت دادیم کمی روغن می ریزیم و پیاز ها را سرخ و طلایی می کنیم.

تهیه هویج پلو

و مرغ هایی خرد کردیم را نیز به آن اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. خلال بادام ها را در آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافه آن خارج شود. در همان تابه هویج ها را می ریزیم.
روی حرارت تفت می دهیم تا آب هویج کاملا تبخیر شود و کمی روغن روی هویج می ریزیم و ۱ قاشق آبلیمو نیز روی هویج می ریزیم و تفت می دهیم و حرارت را کم می کنیم و زعفران را روی هویج می ریزیم و زرشک و شکر را با هم به مواد می افزاییم.
و پیاپی هم می زنیم تا زرشک ها نسوزند. حرارت را خاموش می کنیم و خلال پسته، خلال بادام و پوست پرتقال را نیز به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را با هم زیر و رو می کنیم و مجددا ترکیب مرغ و پیاز داغ را اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم.
سپس در قابلمه ای آب و نمک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و در آب جوش می ریزیم و هم می زنیم. ۵ دقیقه بعد برنج را لای دندان تست می کنیم.
اگر اطراف برنج کاملا پخت و مغز آن کمی سفت بود بهترین زمان برای آبکشی است. برنج را آبکش می کنیم و کف قابلمه روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی برنج کف قابلمه می ریزیم، دقت کنید که برنج را کفتگیر به کفتگیر می ریزیم.

هویج پلو

پس یک کفگیر برنج می ریزیم و روی آن از مایه می ریزیم و مجددا لایه بعدی با کفگیر برنج می ریزیم و لایه بعد از مواد هویج پلو می ریزیم تا به آخر که برنج و مایه تمام شود. در مرحله بعدی درب قابلمه را می گذاریم.
و ابتدا حرارت را ملایم می کنیم تا هویج پلو ابتدا بخار کند (تقریبا ۵ دقیقه) و بعد حرارت را کم می کنیم تا کاملا هویج پلو پخته شود. پس از ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بعد هویج پلو کاملا پخته شده و در دیس می کشیم و نوش جان کنید. طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رژیمی را نیز یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۳ پیمانه
هویج ۱ کیلوگرم
شکر ۱/۳ پیمانه
زرشک ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
خلال بادام ۱/۴ پیمانه
خلال پسته ۱/۴ پیمانه
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده ۱ قاشق سوپخوری
نمک ، روغن مایع و پودر زعفران به اندازه کافی
خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۱/۴ پیمانه

آموزش طرز تهیه هویج پلو
هویج پلو

پیشنهاد میکنیم هویج پلو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل گل پامچال (۱۰۲ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا