آموزش طرز تهیه ناچوی مدیترانه ای

غذای مدیترانه ای خوردید؟ باهم تجربه کنیم

آموزش طرز تهیه ناچوی مدیترانه ای

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه ناچوی مدیترانه ای: نان پیتا دو لایه است، برای همین اول لایه ها را از هم جدا کنید تا چیپس تردتری داشته باشید. روغن، زردچوبه، زیره، هل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
هر لایه نان را ۸ قسمت کرده و با قلم مو روغن طعم دار را روی آن ها بمالید. تکه های نان را کف سینی نسوز پهن کرده و ۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا ترد و چیپس مانند شود. اگر اندازه ها یکسان نباشد، بعضی از ناچوها زوتر آماده می شوند.

نکته: معمولا نان ناچو را همراه با دیپ دلخواه سرو می کنند، که می تواند بر پایه ماست یا نوعی سالسا باشد.

غذای چیز کیک کلاسیک درست کنید.

ناچوی مدیترانه ای

مواد لازم:
نان پیتا ۴ تا ۵ عدد
روغن مایع یا زیتون ۱ پیمانه
زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری

 

آموزش طرز تهیه ناچوی مدیترانه ای
ناچوی مدیترانه ای

پیشنهاد میکنیم ناچوی مدیترانه ای را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری نارنج (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا