آموزش طرز تهیه نان تست فرانسوی

بیایید با هم نان تست فرانسوی بپزیم

آموزش طرز تهیه نان تست فرانسوی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه نان تست فرانسوی: برای تهیه نان تست فرانسوی ابتدا کره و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود. تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم سپس نمک،بکینگ پودر،وانیل و شیر را نیز به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را خوب مخلوط می کنیم.
بعد از آن نان تست ها را در ظرف پیرکس به شکل مستطیل قرار می دهیم سپس مواد داخل کاسه را روی نان تست ها می ریزیم و نان تست ها را بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها کاملا با مواد قاطی شود. سپس روغن و کره ای که نرم شدند را داخل تابه ای می گذاریم.
روی حرارت کم قرار می دهیم تا گرم شود و به مرور زمان داغ شود و نان تست های آغشته به مواد را آرام در تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.سپس داخل بشقاب قرار می دهیم و عسل روی آن ها می ریزیم و با توت فرنگی تزئین می کنیم. تهیه میگوی گریل شده ایتالیایی را یاد بگیریم.

نان تست فرانسوی

مواد لازم:
شیر ¼ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نان تست ۴ تکه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

آموزش طرز تهیه نان تست فرانسوی
نان تست فرانسوی

پیشنهاد میکنیم نان تست فرانسوی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری اصفهان (۲۸ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا