آموزش طرز تهیه قیمه پلو

نکات مهم در مورد پخت قیمه پلوی خوشمزه

آموزش طرز تهیه قیمه پلو

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه قیمه پلو: برای تهیه قیمه پلو نذری ابتدا لپه ها را پاک می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و تا روی آن ها آب می گیریم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت خیس بخورد و ۲ الی ۳ بار آب آن را تعویض می کنیم. گوشت را خوب می شوییم و در آبکش قرار می دهیم.
تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه گوشت ها را به صورت مکعب های با سایز تقریبا بزرگ خرد می کنیم (چون گوشت زمان پخت جمع می شود) پوست پیازها و سیرها را می گیریم و آن ها را می شوییم و رنده ریز می کنیم.
و آب پیازها را محکم می گیریم و در قابلمه ای روغن می ریزیم. روی حرارت قرار می دهیم و پیاز و سیری که رنده کردیم را در روغن تفت می دهیم. گوشت هایی که خرد کردیم را به آن اضافه می کنیم. فلفل سیاه، فلفل قرمز،زردچوبه، ادویه کاری روی گوشت ها می ریزیم.
و تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند. سپس گوشت ها را اطراف قابلمه جمع می کنیم و وسط قابلمه را خالی می گذاریم و کمی روغن مجددا در وسط تابه می ریزیم و ۱ دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را در وسط قابلمه می ریزیم.

تهیه قیمه پلو

و در روغن تفت می دهیم تا رنگ رب کاملا تغییر کند و روغن نیز کاملا قرمز شود و بعد گوشت های کنار قابلمه را با رب وسط قابلمه مخلوط می کنیم (این کار برای این است که رب رنگ باز کند و طعم خامی آن از بین برود و بعد با گوشت مخلوط می کنیم)
و زعفران دم می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. لپه ها را آبکش می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. مواد را خوب زیر و رو می کنیم و تفت می دهیم. ۴ لیوان آب سرد روی مواد می ریزیم. حرارت را ملایم می کنیم تا لپه ها و گوشت کاملا پخته شوند.
پس از ۱ساعت ۳۰ دقیقه به قابلمه سر می زنیم لپه و گوشت را لای دندان تست می کنیم، اگر پخته بودند (به احتمال زیاد پخته اند) لیمو عمانی را اضافه می کنیم و پودر دارچین را نیز روی مواد می پاشیم و اچازه می دهیم تا آب خورشت کاملا غلیظ شود.
و کمی قل بزند و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در قابلمه ای آب و چند قاشق نمک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و در آب در حال جوش می ریزیم.
و هم می زنیم و زمانیکه دانه های برنج باز شدن زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج پخته بود و مغز آن کمی سفت بود، برنج را آبکش می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کف آن روغن می ریزیم (اگر تمایل داشتید ته دیگ سیب زمینی یا نان کف قابلمه می گذارید)

قیمه پلو

و برنج و مایه قیمه را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و با قاشق آرام با هم مخلوط می کنیم و با کفگیر کم کم در قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و کمی حرارت را بیشتر می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم تا قیمه پلو پخته شود. تا به حال املت کالباس خوردید؟

مواد لازم برای ۴ نفر:
سیر ۴ حبه
لپه ‎ ۱۵۰گرم
برنج ۴ پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق غذاخوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ادویه کاری و فلفل قرمز به اندازه کافی
پودر لیمو عمانی نصف قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی

"<yoastmark

پیشنهاد میکنیم قیمه پلو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل خاطره (۱۰۲ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا