آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس

برای درست کردن سالاد مرغ و کرفس بخوانید

آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس: ابتدا مرغ را نگینی خردکنید و با پودر سیر و پیاز و فلفل سفید (هرکدام 1 قاشق چایخوری) مزه دار کنید و کمی نمک بزنید و برای یک ساعت کنار بگذارید.
بعد از آن یک قاشق روغن زیتون کف تابه بریزید و مرغ ها را درون تابه بپزید تا زمانیکه آب مرغ کامل تمام شد و مرغ ها پختند.
داخل یک کاسه سس مایونز، ماست یونانی، سرکه، سس خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. حالا همه مواد را به نوبت اضافه کنید.
کرفس پیازچه، گردو، کشمش، مرغ و همه را با هم ترکیب کنید. برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خرد هم بروند.
این سالاد یک غذای کامل است که می توانید جایگزین ناهار و یا شام کنید و یا بصورت ساندویچ سرو کنید.

باهم می توانیم قاتق گوشت درست کنیم. کلیک کنید.

سالاد مرغ و کرفس

مواد لازم:
كرفس 1 پیمانه خرد و ریز
پیازچه 3 قاشق سوپ خوری خرد و ریز
سینه مرغ نگینی 1/5 پیمانه خرد و ریز
گردو 3 قاشق سوپ خوری خرد و ریز
كشمش 2 قاشق سوپ خوری کاملا تمیز

مواد لازم برای سس سالاد:
سس مایونز 2 قاشق سوپ خوری
ماست یونانی 1 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
سركه 1 قاشق چای خوری
نمك و فلفل به میزان لازم

پیشنهاد میکنیم سالاد مرغ و کرفس را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سفید رادیانس (۱۰۲ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا