آموزش طرز تهیه سالاد دریایی

سالاد دریایی نوعی غذای لاکچری

آموزش طرز تهیه سالاد دریایی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه سالاد دریایی: میگوها را پاک کنید و همراه کالاماری ها داخل ظرفی بریزید. سپس نمک، فلفل، کمی جعفری، آب لیموی تازه و روغن کنجد بریزید. 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
میگوها را بعد از استراحت خرد کنید و داخل کالاماری را با میگو پر کنید و با سیخ چوبی ببندید، سپس ابتدا داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ را هم بزنید و در آخر آرد پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی حذف شود.

تهیه سالاد دریایی

کاهوی فرانسوی را بشویید. سپس آب کشی کنید و بعد از آن خرد کنید. آنگاه در ظرف سرو بریزید. از دو کالاماری که سرخ کردید یکی را حلقه کنید. دیگری را به صورت کامل روی سالاد بگذارید. سپس تخم بلدرچین را نیمرو کنید و روی سالاد قرار دهید.
برای تهیه سس هم سس مایونز، سیر، بقیه جعفری، آب لیمو، نمک، فلفل و روغن کنجد را با هم در مخلوط کن بریزید. بعد از این آنرا مخلوط کنید. برای آموزش طرز تهیه خورشت جعفری قرمه کلیک کنید.

سالاد دریایی

مواد لازم:
میگو 6 عدد
کالاماری پاک شده و خرد نشده 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو تازه 2 قاشق سوپ خوری
روغن کنجد 1/4 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد پانکو 2 قاشق سوپ خوری
کاهوی فرانسوی 100 گرم
تخم بلدرچین 3 عدد
مایونز 1 قاشق سوپ خوری
سیر 1 حبه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم سالاد دریایی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رویال (۱۰۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا