آموزش طرز تهیه رولت خرما و گردو

آشنایی با غذایی فوق العاده مقوی و مفید

آموزش طرز تهیه رولت خرما و گردو

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه رولت خرما و گردو: برای تهیه رولت خرما و گردو ابتدا آرد را الک می کنیم. در تابه ای می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. در ظرفی آرد را می ریزیم و کنار می گذاریم و روغن مایع و جامد را با هم در تابه ای می ریزیم.
و روی حرارت ملایم می گذاریم تا داغ شود و آردی که تفت دادیم را به روغن اضافه می کنیم. با قاشق چوبی هم می زنیم تا روغن کاملا به خورد آرد برود. سپس در قابلمه ای ۱ پیمانه آب می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم.
و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد زعفران دم کرده را به آن می افزاییم و هم می زنیم و در آخر گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و زیر شعله را خاموش می کنیم.

تهیه رولت خرما و گردو

و شربت را کم کم به مخلوط آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب به خورد مخلوط آرد برود و حلوا به روغن انداختن بیافتد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کمی هم می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا خنک شود.
تا خنک شدن مایه حلوا، خرما را در تابه می ریزیم و کمی روغن روی آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خرما ها نرم شوند البته کمی تفت نیز می دهیم و هل را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم.
سپس ۱ عدد کیسه نایلونی را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و حلوا را روی آن می ریزیم و ۱ عدد کیسه دیگر روی حلوا قرار می دهیم و با وردنه روی حلوا می کشیم تا حلوا کاملا باز شود و بعد کیسه نایلون روی حلوا را بر می داریم.
و گردو نیم کوب شده را روی حلوا به صورت پخش می ریزیم و با کیسه نایلونی که کف حلوا هست آرام رول می کنیم و کیسه را بیرون می اندازیم و به مدت ۱۲ ساعت رولت ها را در یخچال قرار می دهیم تا خود را بگیرند.

رولت خرما و گردو

در آخر رولت ها را از یخچال بیرون می آوریم و با یک کارد تیز آنها را به صورت حلقه ای برش می زنیم تا حلوا حالت رولت بگیرد سپس رولت های را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و روی آنها را با کنجد، پودر پسته یا پودر بادام تزیین می کنیم. غذایی بعدی که به شما معرفی می کنیم طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خواهد بود.

مواد لازم برای ۱۲ نفر:
شکر ۱۵۰ گرم
خرما ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
روغن جامد ۸۰ گرم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو نیمکوب شده ۱۵۰ گرم
هل سبز پودر شده ۱ قاشق چایخوری
کنجد ، پودر پسته و بادام به اندازه کافی

آموزش طرز تهیه رولت خرما و گردو
رولت خرما و گردو

پیشنهاد میکنیم رولت خرما و گردو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل مهرگان (۹۰ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا