آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه

اسموتی غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ

آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه: انبه و موز یخی را با كمپوت آناناس بدون آب، تخم كتان و گرانول در مخلوط کن هم بزنید تا یكدست شود. سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.
برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخی مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید. برای درست کردن خورشت غورابیج کلیک کنید.

اسموتی کاسه ای انبه

مواد لازم:
انبه یخی یک و یک دوم پیمانه
موز یخی 1 عدد خرد و ریز
كمپوت آناناس 1 پیمانه خرد و ریز
تخم كتان 2 قاشق سوپ خوری
گرانول 2 قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
آب نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
بلوبری و جوپرک برای تزیین

آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه
تهیه اسموتی کاسه ای انبه

پیشنهاد میکنیم اسموتی کاسه ای انبه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رویال (۱۰۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا