طرز تهیه سوپ میسو (غذای ژاپنی)
برای درست کردن یک سوپ خوشمزه با ما همراه باشید

آموزش طرز تهیه سوپ میسو
طرز تهیه:
طرز تهیه سوپ میسو : در یک دیگ متوسط ، آب گوشت یا آب را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه خوب به جوش آمد ، حدود نصف فنجان از ان را برمیداریم، میسو را به ان اضافه کنید و خوب به هم بزنید ، تا کاملا یکدست شود.
مخلوط میسو را به همراه قارچ ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ، اب نارگیل و حبه های سیر به دیگ اضافه کنید و بگذارید تا خوب به جوش بیاید. بعد از ان حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه به آرام بجوشد. اسپاگتی هم می توانید درست کنید.
سوپ میسو
مواد لازم:
آب گوشت تازه یا آب ۴ فنجان
میسوی سفید (خمیر سویا) ۲ قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۲ فنجان یا قارچ خشک و خرد یک دوم فنجان
پیاز بزرگ سفید یا قرمز ترد و اب دار ۱ عدد
سیر له یا خرد ۲ حبه
زنجبیل خرد یک تا دو قاشق چایخوری
سبزیجات تازه ریز یا خرد ۲ فنجان
آب نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
پیشنهاد میکنیم سوپ میسو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل فلورانس (۹۸ پارچه)
منبع: پارسی دی