آموزش طرز تهیه قیمه کاچوری (غذای هندی)

قیمه کاچوری نوعی غذای هندی خوشمزه

آموزش طرز تهیه قیمه کاچوری (غذای هندی)

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه قیمه کاچوری : آرد و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کرده، وسط آرد را گود کنید و داخل آن آب بریزید تا حدی که خمیری بدست بیاید که به دست نچسبد. سپس خمیر را ورز داده روی آن را بپوشانید و ۴۵ دقیقه استراحت دهید.
روغن را در تابه ریخته و سیر خرد شده را در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کنید پیاز، نمک، فلفل قرمز، فلفل سبز،‌زیره و گشنیز را نیز بیافزایید و کاملا مواد را تفت دهید. بعد از پخت بگذارید سرد شود.
برای تهیه رومال خمیر کره را در تابه ای بگذارید ذوب شود و بعد آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را ورز دهید و به اندازه یک چانه جدا کنید و سپس با دست آن را لوله کرده و به ۶ قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را در دست به شکل مستطیل پهن کنید. سپس روی آن را از مخلوط کره و آرد (رومال) بمالید و دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و دوباره از مخلوط رومال بمالید و خمیر را از دو سر تا کنید و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

تهیه قیمه کاچوری

در انتها خمیری که تا کردید را به شکل مربع باز کنید و از موادی که حاضر کردید داخل آن بریزید و خمیر را از گوشه ها به هم بچسبانید و بعد مثل بقچه در هم بپیچید. بقچه ها را در ظرف گود و کوچکی از روغن شناور کرده و سرخ کنید.

نوشته های مشابه

برای تهیه کرپ هزار لایه کلیک کنید.

قیمه کاچوری

مواد لازم برای خمیر:
آرد ۲ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم

مواد لازم رومال خمیر:
آرد ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه

مواد داخل خمیر:
گوشت ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه خرد شده
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
زیره ۱ قاشق سوپ خوری
بذر گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز یک و یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سبز تازه یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

پیشنهاد میکنیم قیمه کاچوری را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری کاونتری (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا