آموزش طرز تهیه خورشت غورابیج

خورشت غورابیج غذایی لذیذ و خوشمزه

آموزش طرز تهیه خورشت غورابیج

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه خورشت غورابیج: ابتدا تکه های مرغ را کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در همان تابه کمی روغن داغ بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس پوره گوجه فرنگی و رب گوجه را بیفزایید. زمانی که به جوش آمد غوره و زعفران را اضافه کنید، سپس نمک، فلفل و یک دوم پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید کمی جا بیفتد. در آخر مرغ هایی که سرخ کردید را به خورشت اضافه کنید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و به همراه برنج زعفرانی سرو نمایید.  گراتن بادمجان درست کنید و بخورید.

خورشت غورابیج

مواد لازم:
ساق ران مرغ ۴ عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
گوجه فرنگی، پوره ۳ عدد
رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری
دانه غوره ۱/۴ پیمانه
زعفران آب شده ۱/۴ پیمانه
روغن حیوانی به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

نوشته های مشابه
آموزش طرز تهیه خورشت غورابیج
تهیه خورشت غورابیج

پیشنهاد میکنیم خورشت غورابیج را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل آرمیتاژ فیروزه ای (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا