آموزش طرز تهیه ته چین هویج
ته چین هویج غذایی فوق العاده خوشمزه و عالی

آموزش طرز تهیه ته چین هویج
طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه ته چین هویج: برنج را بشویید، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج ها را پوست بگیرید، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن بیرون بیاورید و کناری بگذارید.
پیاز را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. فیله های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه ته چین آماده است.
تهیه ته چین هویج
مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد بریزید و با پشت قاشق یک دست و کمی بفشارید.
ته چین هویج
مواد لازم برای ته چین هویج:
هویج ۵۰۰ گرم
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست پرچرب ۴ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع مقداری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
پیشنهاد میکنیم ته چین هویج را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل فلورانس (۹۱ پارچه)