آموزش طرز تهیه ته چین هویج

ته چین هویج غذایی فوق العاده خوشمزه و عالی

آموزش طرز تهیه ته چین هویج

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه ته چین هویج: برنج را بشویید، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج ها را پوست بگیرید، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن بیرون بیاورید و کناری بگذارید.

پیاز را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و  در روغن سرخ کنید. فیله های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیازها اضافه کنید و تفت دهید.

نوشته های مشابه
برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم کرده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند. هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت نیاز به اندازه نیم پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.

برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه ته چین آماده است.

تهیه ته چین هویج

برنج را داخل مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک دست کنید.

مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد بریزید و با پشت قاشق یک دست و کمی بفشارید.

تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ایجاد کنید. کره را آب کنید و روی ته چین بریزید، حالا در تابه را بگذارید و اجازه دهید ته چین دم بکشد. بعد از دم کشیدن، ته چین را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته کرده، برش زده و سرو کنید. آموزش چیدمان میز صبحانه را نیز می توانید یاد بگیرید.

ته چین هویج

مواد لازم برای ته چین هویج:
هویج ۵۰۰ گرم
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست پرچرب ۴ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع مقداری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم

پیشنهاد میکنیم ته چین هویج را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل فلورانس (۹۱ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا