آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه

اسموتی غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ

آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه: انبه و موز یخی را با کمپوت آناناس بدون آب، تخم کتان و گرانول در مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود. سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.
برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخی مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید. برای درست کردن خورشت غورابیج کلیک کنید.

اسموتی کاسه ای انبه

مواد لازم:
انبه یخی یک و یک دوم پیمانه
موز یخی ۱ عدد خرد و ریز
کمپوت آناناس ۱ پیمانه خرد و ریز
تخم کتان ۲ قاشق سوپ خوری
گرانول ۲ قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل ۲ قاشق سوپ خوری
آب نارگیل ۲ قاشق سوپ خوری
بلوبری و جوپرک برای تزیین

نوشته های مشابه
آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه
تهیه اسموتی کاسه ای انبه

پیشنهاد میکنیم اسموتی کاسه ای انبه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رویال (۱۰۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا