آموزش طرز تهیه آش لوبیا سبز
با هم اش خوشمزه لوبیا سبز بخوریم

آموزش طرز تهیه آش لوبیا سبز
طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه آش لوبیا سبز: در قابلمه ای که گنجایش آش را دارد باید روغن بریزید و پیاز داغ را همراه با سیر داغ، بلغور و زردچوبه کمی تفت دهید. سپس آب، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید بلغور بپزد (اگر آب آش تمام شد دوباره آب اضافه کنید). سیب زمینی ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید. پس از ۱۵ دقیقه لوبیا سبز پخته، گوجه فرنگی پوست بگیرید و له کنید (با مخلوط یا رنده) و در صورت تمایل فلفل سبز را هم به مخلوط بلغور اضافه کنید. سپس آب، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. آش را در ظرف سرو بریزید و آن را با نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین نمایید.
آش لوبیا سبز
طرز تهیه لوبیا سبز:
لوبیا را به قطعات مورد علاقه (با توجه به نوع غذا) خرد کرده و بشویید و با مقدار کمی آب (متناسب با وزن لوبیا)، نمک و یک پیمانه آب گوجه فرنگی حل شده در آب بپزید. این طرز پخت باعث می شود که لوبیا له و چروک نشده و رنگ خود را حفظ کند.
می توانید آش شیر و بلغور گندم نیز درست کنید.
تهیه آش لوبیا سبز
مواد لازم:
آب ۱ لیتر
فلفل سبز تند ۲ عدد
بلغور جو ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ (جهت تزئین)

پیشنهاد میکنیم آش لوبیا سبز را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سلطانیه طلایی (۱۰۸ پارچه)
منبع: مجله هنر آشپزی