آموزش طرز تهیه کرپ هزار لایه

خوردن کرپ هزار لایه تجربه خوبی خواهد بود

آموزش طرز تهیه کرپ هزار لایه

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کرپ هزار لایه: برای تهیه خمیر کرپ، آرد، شیر، تخم مرغ، روغن مایع، نمک، فلفل و ادویه کاری را در ظرفی با مفتول دستی مخلوط کرده و از صافی عبور دهید. تابه تفلون کوچکی را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید و با ملاقه ای کوچک فقط به اندازه یک ملاقه از مواد را داخل تابه بریزید و هر دو را سرخ کنید (یک دقیقه) و کنار بگذارید. با این مقدار مواد حدود ۸ عدد نان کرپ به دست می آید. کرپ ها را روی صفحه توری قرار دهید تا خنک شوند.
برای تهیه مواد میانی، کره، پیاز، سیر، گوشت و فلفل دلمه ای ها را در تابه بریزید و تفت دهید، رب را اضافه کنید تا سرخ شود و در آخر نمک، فلفل و آویشن و زعفران را بیفزایید و مخلوط کنید و شعله را هم خاموش کنید.

تهیه کرپ هزار لایه

سینی فر را چرب کنید. یک لایه از نان کرپ را قرار دهید، کمی از مواد گوشتی روی آن بریزید و کمی جعفری خرد کنید و پنیر پیتزا روی گوشت ها بپاشید، این کار را میتوانید ۸-۶ بار تکرار کنید و به صورت طبقاتی روی هم انجام دهید، روی لایه آخر فقط پنیر پیتزا، کمی جعفری و آویشن بریزید، در پایان در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید در حدی که پنیر بین لایه ها و سطح رویی آب شود، سپس از فر خارج کنید. این کرپ با انواع سس ها بخصوص سس تارتار سرو می شود.

برای درست کردن پلوی لیمو ترش با میگو کلیک کنید و یاد بگیرید.

کرپ هزار لایه

مواد لازم برای کرپ:
آرد 1 پیمانه اندازه گیری
شیر یک و یک و دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 6 قاشق سوپ خوری
نمک،‌فلفل و ادویه کاری مقدار کمی

مواد میانی:
کره 1 قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی و سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده 1 حبه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
فلفل دلمه ای رنگی 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
نمک،‌ فلفل و آویشن مقدار کمی
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا 200 گرم

پیشنهاد میکنیم کرپ هزار لایه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رزفلاور (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا