آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه شده

باز هم با یک غذای دیگر در خدمت شما هستیم

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه ای

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه ای: بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش دهید. در تابه روغن بریزید و روی حرارت داغ کنید، بادمجان ها را در روغن سرخ کنید. بادمجان هایی که سرخ کردید را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن ها حذف شود. در کاسه ای تخم مرغ ها، پیاز طلایی،‌ زردچوبه،‌ بادمجان،‌ نمک و فلفل را مخلوط کنید و در روغنی داغ هست بریزید. درِ تابه را بگذارید و یک طرف کوکو که طلایی شد طرف دیگر آن را هم سرخ کنید.

در کنار این غذا عدس پلوی معطر را نیز بیاموزید.

کوکوی بادمجان

مواد لازم:
بادمجان 3 عدد
تخم مرغ 5 عدد
پیاز به صورت تفت 3 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه ای
کوکوی بادمجان حلقه ای

پیشنهاد میکنیم کوکوی بادمجان که به صورت حلقه هست را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین 12 نفره کامل سمرقند (108 پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا