آموزش طرز تهیه بریانی اصفهان

بریانی اصفهان را چگونه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه بریانی اصفهان

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه بریانی اصفهان: ابتدا ۱ عدد از پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای بزرگ کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم،سپس پیازها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم و دنبه و گوشت سردست گوسفندی را نیز داخل قابلمه قرار می دهیم و ۴ لیوان آب روی آن می ریزیم و می گذاریم تا خوب گوشت با حرارت ملایم مغز پخت شود.
سپس زمانیکه گوشت را تست کردیم و دیدیم خوب پخته شده است و کمی از آب گوشت هنوز در قابلمه مانده زمانی است که باید زیر شعله را خاموش کنیم. گوشت و دنبه را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و در ظرفی قرار می دهیم و آب گوشت را کنار می گذاریم و گوشت و دنبه را با هم چرخ می کنیم و در ظرفی می ریزیم و زعفران دم کرده، نعناع خشک، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و گوشت را یکبار دیگر چرخ می کنیم.

طرز تهیه بریانی اصفهان

سپس جگر سفید را در قابلمه ای می گذاریم و ۲ لیوان آب روی آن می ریزیم و پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه جگر می ریزیم و کمی نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق روغن نیز به جگر اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جگر به مرور زمان خوب بپزد. زمانیکه جگر پخت و آب آن تبخیر شد پیاز و جگر را در داخل خود قابلمه روی حرارت تفت می دهیم و زیر شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شود و بعد آن ها را چرخ می کنیم و در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس گوشت و دنبه ای که چرخ کردیم را مانند همبرگر شکل می دهیم و روی آن دارچین می ریزیم.

بریانی اصفهان

در تابه ای بزرگ کمی روغن می ریزیم و مخلوط گوشت و دنبه را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا سرخ شود.
سپس بریانی را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس بریانی که حاضر شد آنرا روی نان می گذاریم و کمی از آب گوشت که کنار گذاشتیم را روی نان می ریزیم. مخلوط چرخ شده جگر سفید و پیاز را همراه با خلال پسته و خلال بادام و مغز گردو تزئین می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
جگر سفید ۱۰۰ گرم
پیاز درشت ۲ عدد
دنبه ۵۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
خلال پسته، بادام و مغز گردو برای تزیین

"<yoastmark

پیشنهاد میکنیم بریانی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل میبد سرمه ای (۱۰۲ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا