آموزش طرز تهیه کره فندقی

آموزش طرز تهیه کره فندقی

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه کره فندقی: ابتدا فندوق ها را در تابه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم. مداوم تفت می دهیم تا پوست روی فندق ها جدا شود و بلافاصله حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا فندق ها سرد شوند
با دست روی فندق ها را ماساژ می دهیم تا کاملا پوست های ریز نیز از آن ها جدا شود. بعد در غذاساز می ریزیم تا خوب خرد و پوره شوند. سپس فندق هایی که پوره کردیم را در کاسه ای می ریزیم و کم کم روغن زیتون به آن اضافه می کنیم. با قاشق فندوق پوره شده
و روغن زیتون را زیر و رو می کنیم. پودر قند را نیز می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم تا به قوام مطلوب برسد و در شیشه ای کاملا خشک می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت زیادی می توانید کره فندوق را نگهداری کنید و هر زمان خواستید نوش جان کنید. این غذا را می توانید با نان تست فرانسوی بخورید.

کره فندقی

مواد لازم:
فندق خام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری

آموزش طرز تهیه کره فندقی
تهیه کره فندقی

پیشنهاد میکنیم کره فندقی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل والنسیا ارغوانی (۱۰۲ پارچه)

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا