آموزش طرز تهیه خورش مرغ با سیر و انار

نکات مفید هنگام درست کردن خورش مرغ با سیر و انار

آموزش طرز تهیه خورش مرغ با سیر و انار

طرز تهیه:
آموزش طرز تهیه خورش مرغ با سیر و انار: مرغ ها را با عصاره زعفران، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، هلی که خرد است، زیره، روغن زیتون و مقداری عصاره سیر مخلوط کرده و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود.
مرغ ها را در کره تفت دهید، سپس با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم بپزید. مرغی که پختید را از استخوان جدا کنید و پیازداغ و انارترش را به آن اضافه کنید و با کمی آب بگذارید تا خوب بپزد (۱۵ تا ۲۰ دقیقه). در صورت نیاز می توان آب را کمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن بیافزایید.

برای تهیه مرغ مزه دار شده فسنجانی کلیک کنید.

خورش مرغ با سیر و انار

مواد لازم:
ران و سینه مرغ ۵ تکه
زعفران به مقدار لازم
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
هل ساییده شده ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
عصاره سیر ۱ بسته ۱۰ گرمی
کره ۵۰ گرم
پیاز داغ ۱/۴ پیمانه
انار ترش دانه کرده ۱ پیمانه
آب نارنج ۴ قاشق سوپ خوری

پیشنهاد میکنیم خورش مرغ با سیر و انار را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سفید وینچی (۹۰ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا